Voedingsbegeleiding

Alles uit je inspanningen halen? Optimaal resultaat zien en 100% je doelen realiseren? Dan is de juiste voeding essentieel. Basic Black Vitality Studio helpt je een optimaal voedingsplan te maken. We laten jou de voordelen ervaren van bewust eten én bewegen.

Een gezond voedingsplan betekent:

  • nooit meer diëten
  • afvallen zonder jojo-effect
  • een gezondere leefstijl

Het voedingsplan dat we voor jou opstellen, sluit precies aan op jou én je doelen. Geen crashdieet, maar goed eten op een gezonde manier. Zo streven we samen naar een gezond voedingspatroon dat een bijdrage levert aan het realiseren van jouw doelen.

Voedingspatroon
Deze doeltreffende handvatten veranderen je voedingspatroon voorgoed. Want alleen zo creëer jij een gezonde levensstijl. Diëten en een jojo-effect zijn hierdoor verleden tijd.

Virtuagym
Om precies te weten wat het voedingsplan met je doet, maken we gebruik van de app Virtuagym. Hierin kun je je voedingsplan inzien en bijhouden. Je kunt invullen wat je eet. En zo zie je direct of je de juiste voedingsstoffen tot je neemt.

Naast een voedingsplan op maat, word je ook gecoacht. Zo weten we zeker dat we jouw doelen 100% realiseren.

Ben jij klaar voor een gezond en vitaal leven? Vraag een online kennismakingsgesprek aan om al jouw vragen beantwoord te krijgen voordat je je komt inschrijven. Bij inschrijving volgt een gratis intake.

Ik wil een gratis intake!

Ik ga akkoord met het privacy statement

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

HOUD JE RESTULATEN BIJ IN VIRTUAGYM

Sinds 2015 sport ik bij Basic Black. Wekelijks deed ik mee aan groepstrainingen onder begeleiding van Christi. Ik was benieuwd wat mijn lichaam zou kunnen en dus begon ik naast mijn wekelijkse uurtje groepstraining een aantal pt lessen te volgen. Na een aantal pt lessen bleek ik zwanger te zijn van mijn eerste kindje. Ik heb Christi op een gegeven moment dus moeten mededelen dat we op een andere manier zouden moeten gaan trainen, van kijken naar wat mijn lichaam kan, naar zo fit mogelijk mijn zwangerschap doorkomen.

1cbf7c7b D971 4e03 B945 6dee1157b396

John heeft mij klaar gestoomd voor mijn eerste bodybuildingwedstrijd ooit.

Vanaf dag 1 was hij er. Elke vraag die ik stelde werd beantwoord. Zelfs als ik problemen ondervond tijdens een individuele training in een andere sportschool liet hij alles vallen en kwam me helpen. Die toewijding zorgde er bij mij voor dat ik nog harder wilde werken. 

John heeft de kennis en de juiste connecties om je daar te krijgen waar je moet zijn. 

He had my back at all times. Zeker in de laatste weken toen het echt zwaar was stond hij klaar voor me.  Dankzij John en zijn team heb ik ondanks mijn rugklachten pijnvrij kunnen trainen en heb ik een geweldige prestatie neer kunnen zetten.

IMG 1272

Al enige jaren heb ik flinke last van mijn darmen, na wat dokter- en ziekenhuisbezoeken is er geconstateerd dat ik het prikkelbare darmsyndroom heb.

Tja en dan.. dan probeer je alle dieetsoorten die je kan bedenken, van compleet veganistisch eten tot het enkel nuttigen van glutenvrije producten. Helaas bleef de opgezette buik, rennen na de wc, of juist amper na de wc kunnen en de heftige buikpijnen waardoor ik regelmatig s ’nachts wakker van lag (huilend aan toe). Totdat coach Christi aangaf dat ze mij kon begeleiden met het eliminatiedieet, waarbij je onder begeleiding een dieet van 10 weken gaat volgen waarbij je begint met een basis dieet van 2 weken om vervolgens elke week een subgroep toe te voegen, bijvoorbeeld lactose, glucose, etc.

Vol energie (en met stille hoop) zijn we aan de slag gegaan, elke week zaten we met elkaar, hield ik een eetdagboek bij, bespraken we de vorderingen en veranderingen en kon ik terecht met al mijn vragen bij Christi.

Eindresultaat? Na 10 weken zijn we erachter gekomen dat mijn darmen fel reageren op lactose en gluten. Dit aangepast te hebben in mijn dagelijkse eetpatroon heb ik veel rustiger darmen gekregen en zijn de buikpijnklachten aanzienlijk verminderd. Kortom zeker raadzaam om te proberen als je last hebt van een spastische dikke darm of prikkelbaar darm syndroom!

21369573 10214523912315664 3541629667475648238 N