Personal Training

Je wilt een vitaler leven, meer spiermassa, afslanken of een combinatie hiervan? Maar mis je in de sportschool goede begeleiding en persoonlijke motivatie? Ga dan aan de slag met de personal trainers van Basis Black.

Jij hebt een doel, wij bieden de tools. We zorgen voor de juiste combinatie van cardio en krachttraining. Persoonlijk en uitdagend. Waarbij jij constant je grenzen verlegt. Dus wat je focus ook is: laat je coachen, motiveren en begeleiden door onze personal trainers.

Coaching
Samen gaan we specifiek met jouw doelen aan de slag. Jij hebt daarbij altijd een gepassioneerde coach van Basic Black aan je zij. Een trainer die je voor, tijdens én na de training motiveert, coacht en begeleidt.

Voeding
Sporten is één. Maar jij wilt resultaat voor de langere termijn. En een gezonde levensstijl, het liefst voor altijd. Daarom maken we naast een trainingsplan ook een voedingsplan. We laten je zien wat je het beste kunt eten en drinken en waarom. Je krijgt praktische handvatten voor een gezond en vitaal leven.

Personal Group Training
Liever in een groep trainen? Basic Black biedt ook personal training in groepsvorm: Personal Group Training. Ook deze trainingen zijn uitdagend en gericht op ieders persoonlijke doelen. Vraag een gratis proefles aan.

Ik wil een gratis intake!

Ik ga akkoord met het privacy statement

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

HOUD JE RESTULATEN BIJ IN VIRTUAGYM

Sinds 2015 sport ik bij Basic Black. Wekelijks deed ik mee aan groepstrainingen onder begeleiding van Christi. Ik was benieuwd wat mijn lichaam zou kunnen en dus begon ik naast mijn wekelijkse uurtje groepstraining een aantal pt lessen te volgen. Na een aantal pt lessen bleek ik zwanger te zijn van mijn eerste kindje. Ik heb Christi op een gegeven moment dus moeten mededelen dat we op een andere manier zouden moeten gaan trainen, van kijken naar wat mijn lichaam kan, naar zo fit mogelijk mijn zwangerschap doorkomen.

1cbf7c7b D971 4e03 B945 6dee1157b396

John heeft mij klaar gestoomd voor mijn eerste bodybuildingwedstrijd ooit.

Vanaf dag 1 was hij er. Elke vraag die ik stelde werd beantwoord. Zelfs als ik problemen ondervond tijdens een individuele training in een andere sportschool liet hij alles vallen en kwam me helpen. Die toewijding zorgde er bij mij voor dat ik nog harder wilde werken. 

John heeft de kennis en de juiste connecties om je daar te krijgen waar je moet zijn. 

He had my back at all times. Zeker in de laatste weken toen het echt zwaar was stond hij klaar voor me.  Dankzij John en zijn team heb ik ondanks mijn rugklachten pijnvrij kunnen trainen en heb ik een geweldige prestatie neer kunnen zetten.

IMG 1272

Al enige jaren heb ik flinke last van mijn darmen, na wat dokter- en ziekenhuisbezoeken is er geconstateerd dat ik het prikkelbare darmsyndroom heb.

Tja en dan.. dan probeer je alle dieetsoorten die je kan bedenken, van compleet veganistisch eten tot het enkel nuttigen van glutenvrije producten. Helaas bleef de opgezette buik, rennen na de wc, of juist amper na de wc kunnen en de heftige buikpijnen waardoor ik regelmatig s ’nachts wakker van lag (huilend aan toe). Totdat coach Christi aangaf dat ze mij kon begeleiden met het eliminatiedieet, waarbij je onder begeleiding een dieet van 10 weken gaat volgen waarbij je begint met een basis dieet van 2 weken om vervolgens elke week een subgroep toe te voegen, bijvoorbeeld lactose, glucose, etc.

Vol energie (en met stille hoop) zijn we aan de slag gegaan, elke week zaten we met elkaar, hield ik een eetdagboek bij, bespraken we de vorderingen en veranderingen en kon ik terecht met al mijn vragen bij Christi.

Eindresultaat? Na 10 weken zijn we erachter gekomen dat mijn darmen fel reageren op lactose en gluten. Dit aangepast te hebben in mijn dagelijkse eetpatroon heb ik veel rustiger darmen gekregen en zijn de buikpijnklachten aanzienlijk verminderd. Kortom zeker raadzaam om te proberen als je last hebt van een spastische dikke darm of prikkelbaar darm syndroom!

21369573 10214523912315664 3541629667475648238 N

Onlangs heb ik hulp gehad bij PDS. PDS staat voor PrikkelbaarDarmSyndroom. Samen met mijn coach Christi ben ik aan de slag gegaan met de voeding. Dit om te kijken waar mijn darmen op reageren. Ik ben er na een aantal weken achter op welke voeding ik reageer. Christi heeft mij een schema gegeven wat wel en niet te eten, voeding achterwege laten en toe te voegen. Door dit strikt op te volgen kan ik nu met een gerust hart zeggen dat ik super blij ben met het resultaat. Voorheen gaf ik het een pijn cijfer 7.5 en op dit moment een 3.5. Ik raad een ieder aan om hier eens over na te denken om dit te overwegen om uit te zoeken als je last hebt van je darmen in welke vorm dan ook.