• 8 januari 2016

Na een maandenlange voorbereiding deed John op zondag 25 oktober mee aan de Grand Prix WBBF-WFF. In de categorie Men’s Physique pakte hij de 5e plaats. “Ik ben blij met het resultaat. Ik zag er goed uit en ook mijn poses gingen goed. Ik ben weer extra gemotiveerd om door te gaan!”

Men’s Physique is een categorie waar een atletisch lichaam en een esthetische lichaamsbouw centraal staan. “Het was een enorm mooie ervaring om mee te doen. Helaas kwam ik ten opzichte van de andere kandidaten net wat massa tekort”, vertelt John. “Maar ik heb nu een aantal goede punten waar ik aan kan gaan werken.”

Begeleiding en steun
De wedstrijd vond plaats in Maastricht, waar John de nodige support kreeg. Ook in de aanloop naar de wedstrijd heeft John begeleiding en steun gekregen uit diverse hoeken. “Ten eerste wil ik Imro en Sandra van Balance PT bedanken, omdat zij deze uitdaging met me zijn aangegaan en me hebben getraind. Ook mijn poseercoaches Wilco Camphost en Luciën Stapel wil ik erg bedanken, omdat zij me hebben klaargestoomd voor het poseren op het podium.”

“Chris Beltman van FysioPlus, Jordi Koning en Hans Kocks hebben me op lichamelijk gebied bijgestaan. Dankzij hen kon ik gefocust blijven tijdens mijn voorbereiding. Ook Hans Kroon, The Big Boss, wil ik bedanken voor zijn mental support. En last but not least natuurlijk Maaike. Zij steunde me, ondanks dat ik niet altijd even gezellig ben geweest, zeker niet de laatste twee maanden!”

Dankbaar
John bedankt ook zijn sponsoren: Craft Sportswear, Medizijn Apotheken en hoofdsponsor Houtman Mode. “Deze partners hebben mij ieder op hun eigen vakgebied bijgestaan en me gefaciliteerd. Iets waar ik enorm dankbaar voor ben!”