Personal Shape Group

Ben jij bereid om keihard te werken? En heb je een concreet doel voor ogen? Meer spiermassa? Of juist afslanken? Shapen staat voor doelgericht werken aan jouw lichaamsverhoudingen. Basic Black Vitality Studio begeleidt en motiveert je. Zodat je werkt aan zichtbaar resultaat.

Wil jij fitter, vitaler en gezonder zijn? Ga voor:

  • een lager vetpercentage
  • meer spiermassa
  • een optimale lichaamsverhouding

Maximaal gaan
Jij weet wat je wilt. En Basic Black biedt jou begeleiding op maat, een persoonlijk voedingsplan en een flinke dosis motivatie. We halen samen het maximale uit jouw trainingen.

Meer spieren en een lager vetpercentage ontwikkel je alleen door je 100% in te zetten. Tijdens de trainingen word je optimaal gemotiveerd door de gespecialiseerde personal trainers van Basic Black.

Gezond eten
Bij shapen is sporten stap 1. Gezond eten is stap 2. Een persoonlijk voedingsschema ondersteunt je hierbij. We zorgen ervoor dat jij precies weet wat je het beste kunt eten en drinken en waarom. Je krijgt simpele en doeltreffende handvatten voor een gezonde levensstijl.

Ga jij de strijd aan met jouw uitdaging? Vraag een gratis proefles aan.

Ik wil een gratis proefles!

Ik ga akkoord met het privacy statement

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

HOUD JE RESULTATEN BIJ IN VIRTUAGYM

Sinds 2015 sport ik bij Basic Black. Wekelijks deed ik mee aan groepstrainingen onder begeleiding van Christi. Ik was benieuwd wat mijn lichaam zou kunnen en dus begon ik naast mijn wekelijkse uurtje groepstraining een aantal pt lessen te volgen. Na een aantal pt lessen bleek ik zwanger te zijn van mijn eerste kindje. Ik heb Christi op een gegeven moment dus moeten mededelen dat we op een andere manier zouden moeten gaan trainen, van kijken naar wat mijn lichaam kan, naar zo fit mogelijk mijn zwangerschap doorkomen.

1cbf7c7b D971 4e03 B945 6dee1157b396

John heeft mij klaar gestoomd voor mijn eerste bodybuildingwedstrijd ooit.

Vanaf dag 1 was hij er. Elke vraag die ik stelde werd beantwoord. Zelfs als ik problemen ondervond tijdens een individuele training in een andere sportschool liet hij alles vallen en kwam me helpen. Die toewijding zorgde er bij mij voor dat ik nog harder wilde werken. 

John heeft de kennis en de juiste connecties om je daar te krijgen waar je moet zijn. 

He had my back at all times. Zeker in de laatste weken toen het echt zwaar was stond hij klaar voor me.  Dankzij John en zijn team heb ik ondanks mijn rugklachten pijnvrij kunnen trainen en heb ik een geweldige prestatie neer kunnen zetten.

IMG 1272

Al enige jaren heb ik flinke last van mijn darmen, na wat dokter- en ziekenhuisbezoeken is er geconstateerd dat ik het prikkelbare darmsyndroom heb.

Tja en dan.. dan probeer je alle dieetsoorten die je kan bedenken, van compleet veganistisch eten tot het enkel nuttigen van glutenvrije producten. Helaas bleef de opgezette buik, rennen na de wc, of juist amper na de wc kunnen en de heftige buikpijnen waardoor ik regelmatig s ’nachts wakker van lag (huilend aan toe). Totdat coach Christi aangaf dat ze mij kon begeleiden met het eliminatiedieet, waarbij je onder begeleiding een dieet van 10 weken gaat volgen waarbij je begint met een basis dieet van 2 weken om vervolgens elke week een subgroep toe te voegen, bijvoorbeeld lactose, glucose, etc.

Vol energie (en met stille hoop) zijn we aan de slag gegaan, elke week zaten we met elkaar, hield ik een eetdagboek bij, bespraken we de vorderingen en veranderingen en kon ik terecht met al mijn vragen bij Christi.

Eindresultaat? Na 10 weken zijn we erachter gekomen dat mijn darmen fel reageren op lactose en gluten. Dit aangepast te hebben in mijn dagelijkse eetpatroon heb ik veel rustiger darmen gekregen en zijn de buikpijnklachten aanzienlijk verminderd. Kortom zeker raadzaam om te proberen als je last hebt van een spastische dikke darm of prikkelbaar darm syndroom!

21369573 10214523912315664 3541629667475648238 N