Personal Group Training

Stap jij niet met een goed gevoel uit de sportschool? Dan is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ga onder begeleiding van een personal trainer werken aan jouw persoonlijke doelen.

Samen trainen
De naam Personal Group Training verklapt het eigenlijk al: in een team van maximaal 8 personen gaan je aan de slag met het behalen van je doelen. In de groep hebben jullie grotendeels hetzelfde doel voor ogen. En jullie pushen elkaar om het maximale uit een training te halen.

Trainingschema’s en standaard trainingen? Nee, bij Basic Black Vitality Studio zorgen we ervoor dat elke training weer het uiterste van je vraagt. Wij focussen ons op jullie doelen. En zorgen voor optimale trainingen. Elke keer weer.

Uitdagende trainingen
Door de groepen klein te houden, is er veel aandacht voor jou. We motiveren je om altijd tot het uiterste te gaan. Om net nog die ene push-up eruit te drukken. En – indien dit verantwoord is – er een paar kilo’s bij te pakken. Want met de juiste begeleiding werk jij aan een vitaal leven.

Aanmelden?
Ben jij klaar voor een uitdagende training? Vraag een gratis proefles aan.

Lesrooster
Bekijk hieronder het actuele lesrooster van de Personal Group Training (PGT):

Maandag:
17:00 PGT gegeven door Christi
18:00 PGT gegeven door Christi
19:00 PGT gegeven door Christi
20:00 Man only PGT gegeven door John
20:00 Women only PGT gegeven door Christi

Dinsdag:
19:00 Woman shape voor gevorderden gegeven door John
19:00 PGT gegeven door Christi
20:00 PGT gegeven door Christi
20:00 PGT gegeven door John

Woensdag:
17:00 PGT gegeven door Christi
19:00 PGT gegeven door Christi
20:00 Man only PGT gegeven door John
20:00 Woman only PGT gegeven door Christi

Donderdag:
07:00 PGT gegeven door John
19:00 PGT gegeven door John
19:00 PGT gegeven door Christi
20:00 PGT gegeven door John
20:00 PGT gegeven door Christi

Vrijdag:
10:00 PGT gegeven door John

Zaterdag:
09:00 Woman shape voor gevorderden gegeven door John

Ik wil een gratis proefles!

Ik ga akkoord met het privacy statement

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

HOUD JE RESULTATEN BIJ IN VIRTUAGYM

Sinds 2015 sport ik bij Basic Black. Wekelijks deed ik mee aan groepstrainingen onder begeleiding van Christi. Ik was benieuwd wat mijn lichaam zou kunnen en dus begon ik naast mijn wekelijkse uurtje groepstraining een aantal pt lessen te volgen. Na een aantal pt lessen bleek ik zwanger te zijn van mijn eerste kindje. Ik heb Christi op een gegeven moment dus moeten mededelen dat we op een andere manier zouden moeten gaan trainen, van kijken naar wat mijn lichaam kan, naar zo fit mogelijk mijn zwangerschap doorkomen.

1cbf7c7b D971 4e03 B945 6dee1157b396

John heeft mij klaar gestoomd voor mijn eerste bodybuildingwedstrijd ooit.

Vanaf dag 1 was hij er. Elke vraag die ik stelde werd beantwoord. Zelfs als ik problemen ondervond tijdens een individuele training in een andere sportschool liet hij alles vallen en kwam me helpen. Die toewijding zorgde er bij mij voor dat ik nog harder wilde werken. 

John heeft de kennis en de juiste connecties om je daar te krijgen waar je moet zijn. 

He had my back at all times. Zeker in de laatste weken toen het echt zwaar was stond hij klaar voor me.  Dankzij John en zijn team heb ik ondanks mijn rugklachten pijnvrij kunnen trainen en heb ik een geweldige prestatie neer kunnen zetten.

IMG 1272

Al enige jaren heb ik flinke last van mijn darmen, na wat dokter- en ziekenhuisbezoeken is er geconstateerd dat ik het prikkelbare darmsyndroom heb.

Tja en dan.. dan probeer je alle dieetsoorten die je kan bedenken, van compleet veganistisch eten tot het enkel nuttigen van glutenvrije producten. Helaas bleef de opgezette buik, rennen na de wc, of juist amper na de wc kunnen en de heftige buikpijnen waardoor ik regelmatig s ’nachts wakker van lag (huilend aan toe). Totdat coach Christi aangaf dat ze mij kon begeleiden met het eliminatiedieet, waarbij je onder begeleiding een dieet van 10 weken gaat volgen waarbij je begint met een basis dieet van 2 weken om vervolgens elke week een subgroep toe te voegen, bijvoorbeeld lactose, glucose, etc.

Vol energie (en met stille hoop) zijn we aan de slag gegaan, elke week zaten we met elkaar, hield ik een eetdagboek bij, bespraken we de vorderingen en veranderingen en kon ik terecht met al mijn vragen bij Christi.

Eindresultaat? Na 10 weken zijn we erachter gekomen dat mijn darmen fel reageren op lactose en gluten. Dit aangepast te hebben in mijn dagelijkse eetpatroon heb ik veel rustiger darmen gekregen en zijn de buikpijnklachten aanzienlijk verminderd. Kortom zeker raadzaam om te proberen als je last hebt van een spastische dikke darm of prikkelbaar darm syndroom!

21369573 10214523912315664 3541629667475648238 N